top of page

Factureren

Creëren van een factuur

Factuur maken

Met het factuurprogramma van Yoursminc kan je in no time een professioneel uitziende factuur maken en kun je deze met een druk op de knop versturen naar je klant. Daarbij wordt de factuur in zowel pdf als UBL (eFactuur) verstuurd. Door gebruik te maken van verschillende designs voor je facturen, ben je in staat de layout van je factuur compleet naar je huisstijl te maken en uiteraard kun je indien je dat wilt, gebruik maken van je eigen briefpapier. Een factuur maken met een factuurprogramma zoals Yoursminc is kinderspel.

Meer dan alleen een factuurprogramma

Naast een factuur maken, kun je Yoursminc voor meer gebruiken dan alleen maar een factuurprogramma. Offertes opmaken & daarna factureren, je urenregistratie, contacten of kilometeradministratie (rittenadministratie) bijhouden, de Btw-aangiften, dagboeken, grootboeken, rapportages maken, bankafschriften, enz. Kortom, naast een uitstekend factuurprogramma, kan je met Yoursminc je complete boekhouding & administratie voeren. Alles wordt met een overzichtelijk dashboard weergegeven en is zeer gebruiksvriendelijk.

Factuur maken & meteen laten betalen

Wil je het voor jezelf en je klant nog makkelijker maken? Dan kun je via ons factuurprogramma een elektronische betaallink in de verzonden factuur meesturen waarna je klant in staat is om je factuur online te betalen.

Heb je een webshop?

Een webshop (informeer naar de mogelijkheden) kun je zo koppelen aan ons factuurprogramma, zodat je financiële administratie automatisch wordt bijgewerkt op het moment dat orders worden geplaatst en uitgeleverd.

Het factuurprogramma is gemakkelijk te delen met een boekhouder of accountant en is volledig responsive waardoor het dus probleemloos te gebruiken is op PC, laptop, tablet en smartphone.

Factuur betaalwijze
bottom of page