top of page

Boekhouden, hoe houd je het leuk?

Bijgewerkt op: 3 jan.

Boekhouden moet je willen Boekhouden, de meeste ondernemers worden daar niet vrolijk van. Als ondernemer heb je ervoor gekozen om te doen waar je goed in bent en plezier in hebt. Voor de meeste ondernemers behoort boekhouden niet tot deze categorieën. Vooral de ZZP’er of kleine ondernemer heeft weinig tijd om zich met administratieve zaken bezig te houden. Maar boekhouden doe je niet alleen voor anderen zoals de Belastingdienst of de bank. Zelf haal je ook voordelen uit een goede administratie:


  1. Je blijft betrokken bij de financiën en kunt tijdig bijsturen.

  2. Goede en snelle facturatie zorgt voor tijdige betalingen.

  3. Door tijdige betalingen kun je zelf ook op tijd betalen.

  4. Een sluitende administratie zorgt voor een snelle en foutloze belastingaangifte.

  5. Door het (meeste) zelf bij te houden bespaar je op kosten voor een administratiekantoor.


Boekhouden moet je kunnen Boekhouden, dat moet je wel kunnen. Een goede boekhouding valt of staat met een gedegen inrichting. Gelukkig heeft Yoursminc hier over nagedacht! Door vanuit de gedachte van een ‘kleine’ ondernemer te redeneren heeft Yoursminc een programma kunnen ontwikkelen dat inspeelt op de behoefte van de ‘kleine’ ondernemer. Geen onnodige informatie en moeilijke termen, maar een programma waarmee je snel en overzichtelijk je administratie bijwerkt. Door de vooraf ingestelde sjablonen van facturen, offertes en rapportages is boekhouden vanaf nu een fluitje van een cent! Over centen gesproken: het is ook nog eens heel voordelig.


Yoursminc in het kort:

  1. Applicatie is eenvoudig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

  2. Veiligheid staat voorop.

  3. Overal en altijd binnen handbereik.

  4. Werkt op elk apparaat.


Boekhouden moet je doen Ontdek nu zelf de voordelen van een georganiseerde administratie. Je staat er niet alleen voor. Mocht je op vragen stuiten dan is de support desk goed bereikbaar. Je kunt contact opnemen met de medewerkers via de chatbox, het supportformulier of via e-mail. Je wordt begeleid door deskundige professionals.Boekhouden, houd het leuk

7 weergaven

Comments


bottom of page