top of page

Overstappen naar een ander boekhoudpakket

Bijgewerkt op: 28 nov. 2023

Overstappen, waarom niet?

Waarom zou je het niet doen? Een goede reden om het niet te doen: “Ik ben tevreden”. Stap in dat geval vooral niet over, never change a winning team. Maar ben jij een ondernemer die niet tevreden is over de boekhouding? Lees dan vooral verder.


Overstappen, waarom wel?

Te hoge kosten Veel ondernemers betalen te veel voor hun boekhouding. Helaas zijn er kantoren die tarieven in rekening brengen, die niet in verhouding staan tot de uitgevoerde werkzaamheden. Ook bestaan er zeer uitgebreide boekhoudprogramma’s met hoge licentiekosten. Maar gebruik je alle mogelijkheden van dit programma? Of kun je volstaan met een eenvoudiger, maar toch professioneel boekhoudprogramma?


Het kost te veel tijd Je hebt de boekhouding prima op orde, maar het kost te veel tijd doordat je met verschillende programma’s werkt. Of je bent veel tijd kwijt omdat het programma niet eenvoudig in gebruik is. Bespaar jezelf de frustratie en stap over naar een overzichtelijk boekhoudprogramma, waar je alles vindt wat je nodig hebt.


Je hebt geen vertrouwen De boekhouding bevat vertrouwelijke informatie waar veilig en discreet mee omgesprongen dient te worden. Gaat jouw administratie van hand tot hand? Wordt jouw administratie niet zorgvuldig verwerkt? Of heb je alle gegevens correct ingevoerd maar blijkt achteraf dat het boekhoudprogramma er iets heel anders van heeft gemaakt? Stap over naar een partij die je persoonlijke informatie kunt toevertrouwen.


3 weergaven

Comments


bottom of page